Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile bazı devlet ve hükümet yetkilileri
miz hakkında sarfetmiş olduğu saygıya uygun olmayan ifadelerle Müslümanları hedef alan çeşitli sözleri sebebiyle Akit Medya Grubundaki görevine ve köşe yazılarına son verilen gazeteci Abdurrahman Dilipak’ın, yazılarına bir süredir gazeteci Merdan Yanardağ’ın sahibi olduğu “ABC Gazetesi” isimli internet sitesinden devam ettiği bilinmektedir.

Sn.  Dilipak, tıpkı Akit medya grubunda yazdığı dönemde olduğu gibi; kaleme aldığı konularla uzak veya yakın hiçbir alakası olmamasına rağmen, ısrarla müvekkil Adnan Oktar’ı hedef almaya ve zorlama izahlarla konuyu bir şekilde müvekkile getirmeye devam etmektedir.

Nitekim Abdurrahman Dilipak’ın geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı ve kendince “mRNA molekülleri kullanılarak elde edilen aşıların” tehlike içerdiklerini anlatmayı amaçladığını düşündüğümüz köşe yazısında da, konuyla hiçbir alakası olmamasına rağmen yine müvekkil Adnan Oktar’ı hedef alması ise bu durumun tipik bir örneğini teşkil etmektedir.  

Ancak müvekkil Adnan Oktar, her şeyden önce bunun en çok Sn. Dilipak’a zarar verdiğini düşünmektedir.

Sn. Dilipak’ın, yıllardır sürdürdüğü gibi yazılarında yerli yersiz zorlama izahlarla müvekkilin adını kullanma ısrarından artık vazgeçmesi gerekmektedir. Konu her ne olursa olsun, genetik veya covid aşısı veya altın madalya sahibi milli atlet Tuğba Danışmaz’ın, "İslami Dayanışma Oyunları"nda giydiği şortu eleştirmesi gibi yüzlerce yazısında, en ilgisiz konularda dahi müvekkil Adnan Oktar’dan söz etmesi dikkat çekmektedir.

Çünkü konuya tarafsız gözle bakan herkes Sayın Dilipak’ın bir şekilde kendini gündemde tutabilmek için müvekkil Adnan Oktar’ın adını kullanmaya çalıştığını görmekte ve Sn. Dilipak adına bunun artık küçük düşürücü bir hal aldığını düşünmektedir.

Müvekkil bu vesileyle Sayın Dilipak’ı içi boş, delilsiz, mesnetsiz, gülünç denecek kadar gerçek dışı komplo teorileriyle ve yersiz, zorlama izahlarla Müslümanları şaibe altında bırakacak yazı ve konuşmalardan kaçınmaya davet etmektedir.  Kuran'a uygun olan ve Müslümana yakışan davranış şeklinin ise, mesnetsiz ve mantıksız iddialar ile komplo teorileri üretmek yerine, Kuran ile düşünüp Kuran ile hareket ederek Müslümanların imanlarını artıracak ve Allah'a yakınlaşmalarına vesile olacak faaliyetlerde bulunmak olduğunu bir kez daha hatırlatmak istemektedir.

Bilvekale kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

Adnan OKTAR Vekili

Av. Mert YETİŞTİR


Daha yeni Daha eski